Αρχική Σελίδα

XIAMEN ASAU IMPORT AND EXPORT CO LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Το καλό προϊόν, κατάλληλοι ποιοτικοί δείκτες, συνεργασία για πολλά χρόνια, αξίζει για να συστήσει.

—— από το Ώκλαντ

Το εργοστάσιό σας είναι ο πελάτης πρώτα, η ποιότητα είναι πρώτη, η καινοτομία είναι αιχμηρή, ο μόλυβδος βημάτων, μπορεί να κληθεί πρότυπο του ίδιου επαγγέλματος.

—— από την Ιταλία

Επιθυμήστε την επιχείρησή σας για να ακμάσετε.

—— Από την Ιαπωνία

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

    Το Xiamen Asau Imp.and Exp.Co., ΕΠΕ αφιερώνεται για να εφοδιάσει τους πελάτες μας με τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα. Τα όλα προϊόντα μας έχουν το ISO, HACCP, KOSHER, πιστοποίηση HALAL.

 

    Η παραγωγή επιθεωρεί: Όταν η πρώτη ύλη έφθασε στο εργοστάσιό μας, πρέπει να ελέγξουμε όλη τη batch από το, να το εξετάσουμε και να κάνουμε το αρχείο. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, έχουμε το ακριβές όργανο για να κάνουμε την επιθεώρηση. Όταν το φορτίο έτοιμο, θα πάρουμε ένα αρχείο και θα το στείλουμε στο εργαστήριό μας για τη δοκιμή, μόνο η αντιστοιχία φορτίου τα πρότυπα κάνουμε τη συσκευασία.

 

    Συσκευασία inspet: Όλη η συσκευασία είναι το αίτημα ασφαλείας των τροφίμων. Η συσκευασία είναι οι γραμμές P.P εσωτερικές και ourside οι τσάντες της Kraft. Δύο διώροφες τσάντες μπορούν να προστατεύσουν το φορτίο, aviod ο αέρας και η υγρή επαφή.

 

    Η ποιότητα φορτίου είναι πάντα το σημαντικότερο πράγμα στην επιχείρηση, έτσι η επιχείρησή μας ξοδεύει πολλούς ανθρώπινο και υλικό rescources σε αυτό. Και μας βοηθήστε για να έχετε μια υψηλή φήμη στη demestic αγορά και τη διεθνή αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
XIAMEN ASAU IMPORT AND EXPORT CO LTD

Τηλ.:: 86-592-2687860

Φαξ: 86-592-2687865

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)